Gratis Microsoft Office på Mac

Professionshøjskolen Absalon har lavet en aftale med Microsoft om at tilbyde alle studerende en Microsoft Office pakke. Der er tale om den nyeste udgave (2016 til Mac og 2013 til Windows). Pakken kan installeres på op til fem enheder. Du har programmerne så længe du er studerende hos PHA. Det vil sige at du selv må betale for officepakken når du forlader os.

Bemærk

Bemærk

Microsofft Office 365 til Mac (2016) kræver at Mac-styresystem er minimum version 10.10 eller nyere. Her kan du læse om version 10.10.x og se hvordan du kan opgradere din Mac.

Microsoft Office 365 er mere en blot officepakken. Der er også tilknyttet nogle onlineservices til. De må gerne bruges, men vær opmærksom på at Helpdesk ikke yder support og hjælp til at anvende disse tjenester.

Åbn en webbrowser

I webbrowseren skriver du: office365.pha.dk

Vi har oplevet problemer med browseren Safari, så vi anbefaler at du bruger Firefox eller Google Chrome.

Åbn en webbrowser

Log på Office 365

Her skal du skrive din pha mailadresse - så bliver du sendt videre.

Log på Office 365

PHA logind

Du bliver stillet videre hertil. Log ind med din pha-mailadresse og adgangskode.

UCSJ logind

Office 365

Så er du klar ti at downloade Microsoft Office til Mac. Når det er gjort, så skal du blot dobbeltklikke på installationsfilen. Når du bliver bedt om at logge ind - så er det igen med pha mailadresse og adgangskode. God fornøjelse med Office til Mac. Hvis du skulle have en Windowscomputer også - så er du velkommen til at installere office på den også. Op til fem installationer. Se evt. vejledningen til Windows.

Office 365